АКТУАЛЬНО

«У часи війни та пандемії для кожного з нас важливо не втомлюватися», - о. Віталій Воєца

П'ятниця, 15 травня 2020, 17:04
«У часи війни та пандемії для кожного з нас важливо не втомлюватися. Робити все, що залежить зокрема від кожного українця - молитися, підтримувати та допомагати, чим можемо!» - такі слова у соціальній мережі опублікував протоієрей Віталій Воєца, військово-медичний капелан Київської архиєпархії, провівши благодійну акцію.

Священник опублікував декілька світлин, на яких видно, як саме він душпастирює. При цьому о. Віталій зазначив: «Продовжуємо підтримувати наші госпіталі».

Деталізуючи, він зазначив, що в Ірпінський госпіталь ЗСУ передали пральний порошок, вологі серветки, гель для душу та одноразові бритви для потреб наших військових і тих, хто ними щоденно опікується.

«Дякуємо БФ "Карітас-Київ" в особі о. Романа Сиротича, що надав цю допомогу.

Щиро вдячні за можливість такої допомоги Компанії P&G та МБФ «Карітас України» за участю Владислава Шелокова! Зокрема дякуємо Івану Довжинському за всебічну допомогу з транспортом», - додав у повідомленні о. Віталій Воєца.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next