АКТУАЛЬНО

У Чернігові презентовано діяльність Бюро УГКЦ з питань екології для державних екоінституцій

Вівторок, 10 лютого 2015, 11:11
9 лютого 2015 року Божого представник Бюро УГКЦ з питань екології о. Юрій Логаза, який здійснює своє душпастирське служіння в м. Славутич, презентував діяльність Екобюро для департаменту екології та природних ресурсів і державної екологічної інспекції в м. Чернігів.

У ході зустрічі було представлено основні напрямки роботи екологічної церковної інституції та практичні ініціативи, які успішно були реалізовані. Особливий акцент було поставлено на важливості формування екологічної свідомості серед місцевого населення.

Презентувавши різні друковані видання, підготовлені і видані екологічним Бюро, духовний отець підкреслив, що неабиякою допомогою у служінні задля збереження Божого створіння – природи є ця література екологічного спрямування, яка в сучасних реаліях намагається дати кваліфіковані відповіді на насушні питання та виклики. Обмінявшись досвідом та практичними напрацюваннями, обидві сторони знайшли багато точок перетину для подальшої співпраці. У найближчому майбутньому заплановано провести низку тематичних зустрічей для учнів загальноосвітніх шкіл, студентів кафедри екології та відвідувачів станції юних натуралістів.

«Серед основних найближчих завдань, яке бачимо перед собою, – сказав на завершення о. Юрій, – це проведення Великопісної екологічної ініціативи, метою якої є в доступний спосіб донести правду про місце людини серед створіння Божого та допомогти через покаяння та кардинальне навернення повернути собі високий статус дбайливого управителя Божого».

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next