АКТУАЛЬНО

У Чернівцях пройде Хресна дорога «За мир в Україні»

Середа, 07 березня 2018, 12:56
У неділю, 11 березня, о 16:00 від катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці в Чернівцях розпочнеться великопісна Хресна дорога центральними вулицями міста. Молитовний похід за "Мир в Україні".

Уперше її очолить Правлячий архиєрей Чернівецької єпархії УГКЦ Йосафат (Мощич). Хресна дорога складається з 14 зупинок (стацій): катедральний собор УГКЦ – пам'ятник воякам Буковинського куреня – Турецький міст – базиліка РКЦ – площа Філармонії – пам'ятник Тарасу Шевченку – хрест Пієта – вул. Ольги Кобилянської – Вірменська церква – Український народний дім – пам'ятник Унії – катедральний собор УГКЦ.

Господній хрест чернівецькими вулицями пронесуть матері, батьки, діти, молодь, лікарі, вчителі, митці, волонтери, бійці АТО, колишні політв’язні та репресовані, священики. Під час міської ходи відбудуться біблійні розважання (науки) на тему страстей Ісуса Христа в дорозі на Голгофу.

«Усі ми прагнемо миру в нашій країні та щастя нашим дітям. Хресна дорога з молитвою за мир в Україні – це можливість висловити свої прагнення. Приєднуйтеся до людей доброї волі. Нехай нас почує Бог, нехай нас побачать і зрозуміють люди !» – заохочують вірних організатори Хресної ходи.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next