АКТУАЛЬНО

У Чернігівських школах продовжується екологічна ініціатива

Вівторок, 24 березня 2015, 06:49
У школі №10, м. Чернігова 20 березня відбулася екологічна бесіда з учнями 6-7 класів, яку провела с. Катерина Молочій (ЧНІ). Під час цієї бесіди учні разом із вчителями мали можливість роздумувати над тим, хто є власником і господарем планети Земля.

Під час уроку учні самотужки склали перелік прав і обов’язків, які має той, кому доручено піклуватися і охороняти Боже створіння.

З допомогою сестри-монахині учні дізналися, як можна через звичайні побутові дрібні справи долучитися до збереження природних ресурсів, виявляючи цим самим любов до Бога та ближнього.

На завершення уроку діти отримали наклейки, закладки та буклети, які були розроблені і видані Бюро УГКЦ з питань екології. Роздавши школярам пам’ятні подарунки, с. Катерина наголосила на тому, що урок про відповідальність за створіння не має завершального дзвінка, а щоденно триватиме в нашому житті і надалі, тому що постійно потрібно вчитися і повторювати знання про те, як піклуватися спільним Домом - Землею. Зустріч була проведена за підтримки Державної екологічної інспекції в Чернігівській області.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next