АКТУАЛЬНО

У Чернівцях перебуватиме виставка в’язнів

Четвер, 09 квітня 2015, 12:13
13 квітня в Чернівцях, у приміщенні Чернівецького обласного художнього музею, за адресою Центральна площа,10 відбудеться відкриття Національної пересувної виставки образотворчого і прикладного мистецтва в'язнів «Преображення Господньою любов’ю».

На відкриття запрошені: Єпископ УГКЦ Василь (Івасюк); Управління Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області; Управління культури Чернівецької облдержадміністрації; Державна влада міста; дует «Писанка»; Громадські організації, митці краю, представники ЗМІ, духовенство.

Мета виставки – сприяти суспільному діалогу та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися в місцях позбавлення волі. Експозиція включає 113 творів, переданих з пенітенціарних установ України.

Всеукраїнська пересувна виставка «Преображення Господньою любов’ю» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України розпочалася у серпні 2013 року у Києві та побувала у Чернігові, Полтаві, Черкасах, Дніпродзержинську, Запоріжжі, Кіровограді, Херсоні, Житомирі та Ніжині, Вінниці, Тернополі, Збаражі, Івано-Франківську. 

Експозиція в Чернівцях присвячена Року митрополита Андрея Шептицького і триватиме до 4 травня 2015 р., після чого побуває в інших обласний центрах України.

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next