АКТУАЛЬНО

У Чернівцях представлять спільноту «Емаус»

Вівторок, 19 лютого 2019, 11:22
19 лютого в парафіяльному центрі церкви Різдва Пресвятої Богородиці та Святого Антонія у Чернівцях відбудеться зустріч із представниками спільноти «Емаус», яка створена у 2001 році при Українському католицькому університеті.

«Емаус» прагне проголошувати нову модель суспільства, в якому жодна людина не буде відкиненою через свою неповносправність. Організатори спільноти вірять, що люди з особливими потребами мають унікальне покликання і місію у світі.

На зустрічі буде представлена діяльність «Емаусу» - Центру підтримки людей з особливими потребами, розкриті історичні аспекти ставлення до людей з особливими потребами та досвід міжнародних організацій, які в 90-х розпочали змінювати ставлення до людей з неповносправністю у Львові. Також порушуватимуться питання, що таке неповносправність, як почуваються люди з неповносправністю, які психологічні та емоційні аспекти неповносправності та як спілкуватися з такими людьми.

На презентації будуть «друзі» - так у спільноті називають людей з розумовою неповносправністю, їхні приятелі або батьки, які радо дадуть відповідь на всі запитання учасників презентації.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next