АКТУАЛЬНО

У Чернівцях вперше відбувся формаційний семінар для парафіяльних прессекретарів Чернівецької єпархії УГКЦ

Вівторок, 19 листопада 2019, 11:29
16 листопада 2019 року в Чернівцях відбулася формаційна зустріч для осіб, які відповідальні за комунікацію в парафіях Чернівецької єпархії УГКЦ. Тема семінару – «Парафія комунікує: від громади до світу». Захід проводив випускник факультету соціальної комунікації Папського університету Святого Хреста в Римі брат Микола Мудрик.

На початку зустрічі владика Йосафат Мощич благословив усіх присутніх та зазначив, що «цей семінар допоможе нам Добру Новину Євангелія якісно та ефективно прокомунікувати у наших громадах у час нових медіа».

«Сьогодні не достатньо тільки писати у Фейсбуку новини, виставляти фотографії і думати, що ми успішні. Основне завдання прессекретаря – це креативно доносити повідомлення про ідентичність чи активність громади до цільової аудиторії, використовуючи відповідні канали комунікації», – зазначив брат Микола Мудрик.

Доповідач представив слухачам головні правила написання і подачі новин з парафій, поділився власним досвідом, як творити цікаві новини. Крім того, він показав власну медіапрезентацію про те, як працювати і як комунікувати з єпархіальним прессекретарем, щоб наповнювати медіа-простір якісним християнським релігійним контентом.

На закінчення семінару всі присутні отримали відповіді на свої запитання, а також обговорили майбутні зустрічі та співпрацю.  

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next