АКТУАЛЬНО

У червні оголосять переможців конкурсу «Активний громадянин»

Понеділок, 26 травня 2014, 13:30
Всеукраїнський конкурс «Активний громадянин» 20 травня завершив прийом робіт і готується до оголошення переможців.

«Розгляд робіт триватиме до 1 червня 2014 року. Після розгляду заявок члени журі визначать подальший план дій та затвердять «дорожню карту» проекту», – повідомили у Комісії «Справедливість і мир», що організувала конкурс.

Як зазначили організатори, переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами: перше місце – мультимедійний комплект; друге місце – проектор; третє місце – музичний центр.

Всеукраїнський конкурс школярських проектів «Активний громадянин» було започатковано для популяризації духовних, моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнівської молоді.

Головною ідеєю започаткування конкурсу «Активний громадянин» є виховання в молодої людини високих моральних ідеалів, почуття любові до своєї Батьківщини, потреби служити їй.

Конкурс проводився на добровільних засадах від 15 березня 2014 року до 20 травня 2014 року серед команд учнів загальноосвітніх закладів України віком 14-18 років, парафіяльних шкіл, дитячих та молодіжних громадських організацій.

Матеріали та результати конкурсу будуть розміщенні на офіційному Інтернет-сайті www.iupax-ugcc.org.

Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next