АКТУАЛЬНО

У Червонограді методисти та вихователі роздумували над духовним вихованням дошкільнят

Середа, 30 жовтня 2013, 16:52
Нещодавно в дошкільно-навчальному закладі № 9 м. Червонограда відбувся семінар для вихователів дошкільних навчальних закладів м. Червонограда, м. Соснівки та смт Гірник, що на Львівщині, на тему: «Духовне виховання дошкільнят». У семінарі взяли участь понад 25 методистів і вихователів. Розпочався захід Молебнем до Богородиці, у якому присутні прохали заступництва та допомоги Божої Матері для їхньої роботи, а також благословення Божого для дошкільнят. Про це повідомляє прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ.

У рамках семінару відбулася презентація діяльності дошкільно-навчального закладу № 9 м. Червонограда. Важливо зазначити, що з ініціативи завідувача цього закладу нещодавно на подвір’ї садочку встановили та освятили каплицю Пресвятої Богородиці, а дошкільний навчальний заклад отримав назву «Ангелятко».

На завершення учасників семінару привітав дитячий церковний хор «Ангелятко» парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next