АКТУАЛЬНО

У Чиказькій єпархії святого Миколая священники та студенти Місійного інституту беруть участь у духовних конференціях

Четвер, 19 листопада 2020, 15:38
У Чиказькій єпархії святого Миколая, з благословення владики Венедикта Алексійчука, щомісяця відбувається духовна конференція. У зв’язку з карантином, зустрічі відбуваються в онлайн-режимі. Цього разу своїм досвідом і знаннями ділився владика Борис Ґудзяк, архиєпископ і митрополит Філадельфійський. Владика розповідав про виклики, життя та розвиток парафій на теренах США, у контексті програми «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Другу частину конференції провів митрофорний протоієрей Роман Галадза, настоятель церкви Святого Іллі в Брамптоні, Онтаріо. У цій сесії взяли участь не тільки духовенство, а й студенти Місійного інституту єпархії. Отець Роман розповідав про своє покликання до священства та служіння у парафіяльній спільноті. Його досвід дуже цінний і є прикладом того, як формувати добрі парафії в нашій церкві.
Після цих занять кожен учасник мав можливість поставити цікаві питання щодо практичного життя у парафії.

Наприкінці заходу владика Венедикт висловив слова вдячності лекторам за змістовні науки та учасникам за активну участь у цій конференції.

Повідомив о. Роман Бобесюк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next