АКТУАЛЬНО

У Дарницькому районі, у парафії УГКЦ, провели День великопісної духовної віднови

Понеділок, 18 березня 2019, 20:14
17 березня 2019 року в парафії Святих Бориса і Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва провели День великопісної духовної віднови.

Цього дня до громади завітав протоієрей Тарас Валах, парох собору Вишгородської Богородиці УГКЦ. Душпастир очолив у парафії Божественну Літургію та виголосив великопісні науки. У повчаннях о. Тарас зосередив увагу вірних на важливості часу Великого посту. Цей час, за словами священика, потрібний кожній людині для того, щоб розпізнати своє покликання і щоб почути голос Божий у власному житті.

Світлинами зі свята поділилися на своїй сторінці у Фейсбуку парафіни громади: «Ділимося з вами світлинами з вчорашнього дня - Великопісних реколекцій у нашій парафії. У фото підкреслено велич Богослужіння та неймовірна святковість. Хто не зміг бути, зможе відчути атмосферу і скільки нас багато парафіян і дітей. Тішить, що наша Церква росте», - ідеться в повідомленні.

Також цього дня до парафії прибули пані Наталія Мельничук, керівник Відділу культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, та Оксана Головата, директор Централізованої бібліотечної системи Дарницького району.

На завершення реколекцій о. Андрій Боднарук, адміністратор парафії, подякував о. Тарасу за те, що завітав до парафії, та за виголошені науки.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next