АКТУАЛЬНО

У Дарницькому районі Києва реалізовують проєкт «Маленькими руками зробимо світ безпечнішим»

Вівторок, 13 липня 2021, 09:25
Впродовж цілого літа у Парафії Святих Мучеників Бориса та Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва, за підтримки благодійного фонду «Карітас-Київ», реалізовують проєкт «Маленькими руками зробимо світ безпечнішим».

«Разом з дияконом Дмитром Хоптою поринули у дитинство. Спільно з Благодійним фондом «Карітас-Київ» реалізовуємо проєкт «Маленькими руками зробимо світ безпечнішим». Через це хочемо об'єднати наших дітей з різних сімей, в одну велику родину, яка стоятиме на сторожі моральних цінностей нашого народу», - написав у соціальній мережі о. Андрій Боднарук, адміністратор парафії.

Він також зазначив, що в сквері на вулиці Анни Ахматової, діти займаються миловарінням та беруть участь у майстер-класах, які проводять учасники парафіяльної соціальної команди. «Віримо, що спільна діяльність дітей навчить вмінню працювати в команді, взаєморозумінню та взаємоповазі, а також дасть можливість допомагати іншим. Спільна праця продемонструє одну з головних рис людини – вміння вислухати та подати руку допомоги. Під час пандемії ця справа навчить правильно себе поводити не тільки вдома, але й у суспільстві, бути взірцем для однолітків, ознайомити з правилами особистої гігієни та проявити навички особистої гігієни», - зазначив душпастир.

Пресслужба Київської Архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next