АКТУАЛЬНО

У День людей похилого віку «Карітас-Київ» відвідав понад 100 осіб

П'ятниця, 05 жовтня 2012, 12:02
«Благодійний фонд „Карітас-Київ” у День людей похилого віку, що відзначають 1 жовтня, відвідав понад 100 осіб із добрим словом та подарунками», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Фонду.
«Благодійний фонд „Карітас-Київ” у День людей похилого віку, що відзначають 1 жовтня, відвідав понад 100 осіб із добрим словом та подарунками», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Фонду. За словами о. Романа, потреби людей похилого віку – один із головних напрямків діяльності БФ «Карітас-Київ». «Уже впродовж багатьох років Карітас опікується старшими людьми, надаючи соціальну, медичну та матеріальну допомогу. Медсестри регулярно відвідують та підтримують старших самотніх людей у рамках проекту "Домашня опіка"», - відзначив священик. Окрім людей, якими Карітас опікується стаціонарно, допомогу отримали мешканці пансіонатів, ветерани та інваліди.  

Прес-служба БФ „Карітас-Київ”

Додаток: 1 жовтня було проголошено Днем людей похилого віку 4 грудня 1990 року на Генеральній асамблеї ООН. Спочатку це свято відзначали в Європі, потім в Америці, а з 1991 року і в усьому світі. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next