АКТУАЛЬНО

У День Незалежності України в Ірпені вітали молодь, що прибула з Польщі до ікони «Надія молоді»

Субота, 24 серпня 2019, 17:22
У День Незалежності України в Ірпені греко-католики вітали молодь, яка прибула з Польщі, щоби вшанувати ікону «Надія молоді».

Про це в соціальній мережі повідомив протоєрей Віталій Воєца, місцевий священник УГКЦ. Зокрема, він написав таке: «Блаженніший Патріарх Святослав передав цю ікону для почитання з нагоди освячення Храму у 2015 році та доручив молитися біля неї за мир та благополуччя Українського народу і зокрема молоді!».

За словами священника ця ікона була намальована в м. Білий Бір (Польща). Тамтешній душпастир о. Ярослав із молодими людьми, уже вкотре відвідує Україну і храм УГКЦ у м. Ірпінь. У такий спосіб паломники не лише мають нагоду подивитися цікаві місця в Україні, але й помолитися біля ікони Богородиці, яка об’єднує країни, християн і молодь.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next