АКТУАЛЬНО

У День знань львів'яни молитимуться за успішний початок навчального року

Середа, 29 серпня 2012, 15:32
Спільну Літургію з нагоди початку нового навчального року молитимуться 1 вересня у храмі Пресвятої Євхаристії (м. Львів, вул. Музейна) учні, студенти, викладачі, батьки та їхні друзі. Початок Служби о 18:00.
Спільну Літургію з нагоди початку нового навчального року молитимуться 1 вересня у храмі Пресвятої Євхаристії (м. Львів, вул. Музейна) учні, студенти, викладачі, батьки та їхні друзі. Початок Служби о 18:00. Під час Літургії учасники зможуть приступити до святих таїнств Покаяння та Євхаристії, отримати благословення, а також відбудеться окроплення молільників свяченою водою. Як відомо, 1 вересня - День знань. «Традиційно першокурсники мають посвячення у студенти. А інші студенти якось вже буденно розпочинають навчання. Так ось, щоб 1 вересня стало святом для кожного, хто вчиться, ми запрошуємо до спільної молитви. Будемо разом просити Бога, що Він відкрив наш розум та серце до нових знань. Дозвольмо Господеві бути поруч!» - говорить о. Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ.  

Повідомили у Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії

  Довідка Комісія у справах молоді – офіційна структура у Львівській архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви. Мета роботи Комісії – допомогти молодому християнину знайти своє місце в Церкві та суспільстві. Храм Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор)  вже 15 років є центром молодіжного душпастирства Львівської архиєпархії УГКЦ. Щовівторка, о 19.00, в храмі проводяться духовні зустрічі з молоддю під духовним проводом голови Ккомісії у справах молоді ЛА УГКЦ о. Тараса Миляна.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next