АКТУАЛЬНО

У Добромилі відбувся семінар про людей «золотого віку» в Україні

П'ятниця, 09 грудня 2016, 07:06
7 грудня в Добромильській ЗСШ Степана Бандери відбувся семінар, в якому взяли участь отці Добромильського деканату УГКЦ та вчителі християнської етики і соціальні працівники округи. Розпочала семінар п. д-р Анна-Єва Боднар, керівник БФ «Спільнота золотого віку».

Благословив роботу учасників зібрання отець-декан Павло Коляса. Інформацію про демографічний стан українського суспільства виклав начальник управління соціального захисту населення Старосамбірської райдержадміністрації п. Семен Цебак.

З цікавістю, із певними міркуваннями зі свого досвіду, вертаючись подумки в минуле, згадуючи собі близьких та рідних людей, слухачі сприймали виступ п. Лариси Малинович,  викладача кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка». Роздуми доповідача про гідність людини «золотого віку» викликали жваву дискусію. Чотири години напруженої та емоційної роботи минули непомітно.

Як добрий вчитель і наставник, п. Анна дала присутнім домашнє завдання: накреслити певні штрихи, напрями роботи з людьми і для людей у спільноті, де пошана, повага, любов та відчуття себе потрібним будуть пріоритетними цінностями. За словами однієї з учасниць семінару, місцевої поетеси п. Марії Прокопець, «ніколи не пізно творити, любити, життям повноцінним на світі цім жити».

Марія Угрин, учителька Добромильської школи

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next