АКТУАЛЬНО

У Добрянському деканаті Стрийської єпархії напередодні Різдва зустрічаються священичі родини

Середа, 03 січня 2018, 14:33
2 січня 2018 року в храмі Святого великомученика Димитрія с. Добряни поблизу Стрия відбулася зустріч священичих родин Добрянського деканату. Такі зустрічі відбуваються щороку перед святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа.

Священики із своїми родинами збираються разом, щоб подякувати Богу за прожитий рік, перепросити Господа за свої гріхи та просити Божого благословення для себе та своїх парафіян. Очолив подячну Божественну Літургію о. Микола Матвійчишак, який поіменно згадав усіх отців Добрянського деканату, їхніх дружин та дітей. А після богослужіння звернувся до всіх присутніх з наукою про дар часу.

Після Літургії отці зробили спільне фото на згадку і завітали на трапезу до місцевого пароха о. Івана Говгери. Саме він багато років тому подав ідею таких зустрічей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next