АКТУАЛЬНО

У Долині провели дитячий християнський англомовний табір «Дар мови»

Вівторок, 18 червня 2019, 15:27
На парафії св. апостола Андрія Первозванного УГКЦ в м. Долина відбувся масштабний дитячий християнський англомовний табір. Вперше за останніх кілька років у парафіяльному таборі взяли участь рекордна кількість дітей - понад 170.

Напередодні Зіслання Святого Духа, який зійшов на апостолів та обдарував їх різними талантами, зокрема знанням різних мов, організатори вирішили назвати цей табір «Дар мови», а його особливістю зробити вивчення англійської мови. Щодня катехитичні заняття поєднувалися з інтерактивними методами вивчення англійської мови.

Окрім того, ігри, банси, квести, молитва, спільне морозиво, поїздки, час проведений на Гошівській горі, мандрівка вузькоколійкою «Карпатським трамваєм» та багато іншого були невід’ємними компонентами табору. Діти, які взяли участь у таборі, та їхні батьки висловлюють щиру подяку священникам храму, катехиту п. Уляні Дмитрів, вчителям-волонтерам англійської мови: Крачуловій Оксані Тарасівні, Шпук Наталії Анатоліївні, Коляджин Ірині Михайлівні, Дмитрук Галині Федорівні та їхнім помічникам; п. Катерині Олійник, підприємцям Оксані та Миколі за печиво та воду, Марковському Михайлу Миколайовичу за морозиво, Коломійцю Анатолію Анатолійовичу та Яцківу Любомиру Ксенофонтовичу за сприяння в мандрівці «Карпатським трамваєм», старшим дітям-волонтерам, які проводили танці, допомагали, прибирали та всім відомим і невідомим.

Пресслужба Долинського протопресвітеріату УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next