АКТУАЛЬНО

У Долині відбувся концерт священичого естрадного гурту "Кайрос"

Понеділок, 26 червня 2017, 15:02
22 червня в Долині, що на Івано-Франківщині, відбувся концерт священичого естрадного гурту "Кайрос" в ЛОК "Дружба" . На зустріч із священиками-музикантами прийшло понад 450 дітей, які перебувають на відпочину з різних кутків України. Гурт приїхав не тільки повеселити дітей гарними сучасними піснями, але й із глибоко духовними композиціями та Словом Божим, короткими духовними науками. Про це повідомив о. Ігор Ліпчанський.

Атмосфера в залі була дуже дружньою: діти підспівували, аніматори на ходу придумували рухи танцю. Складалося враження, що учасники гурту і діти справді "єдиним серцем і устами" прославляють Господа. На закінчення, дирекція закладу подякувала гурту та запросила на наступні заїзди.

Нагадаємо, що священичий гурт "Кайрос" був заснований священиками Долинського району у складі: о. Дмитро Павлик, бас-гітара, вокал, о. Богдан Тисяк, соло-гітара, вокал, о. Бурій Василь, ударні, вокал, о. Ігор Ліпчанський , сопілка, саксофон, о. Олег Мацьків, вокаліст гурту, дяк Володимир Кіндра, клавіші, вокал, музичний керівник.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next