АКТУАЛЬНО

У Долині проводять мультимедійну «Хресну дорогу свободи і відповідальності"

Вівторок, 24 березня 2015, 07:03
Протягом Великого посту священики та хор парафії Святого ап. Андрія Первозванного м. Долина Івано-Франківської архиєпархії організували і проводять просвітницьку вокально-інструментальну мультимедійну "Хресну дорогу свободи і відповідальності" школами та парафіями Долини та району.

Ця Хресна дорога - це роздуми над стражданнями Христа і нашого народу, подіями, які відбулися рік тому на Майдані, у Криму та протягом року на Сході нашої країни. Для більшого переосмислення подій під час Хресної дороги демонструються слайди із кінофільмів Хресної дороги Спасителя і хресної дороги нашого народу. Акомпанують хористам священики храму та дяк, які згадали свої навички гри на гітарі, сопілці, скрипці.

Той, хто був учасником такої Хресної дороги, де слухаєш, бачиш і роздумуєш, міг насправді перенестися думками до тих подій, розважити над власними гріхами супроти своєї Батьківщини, помолитися за її мир і спокій.

Повідомив прес-секретар Долинського деканату о. Ігор Ліпчанський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next