АКТУАЛЬНО

У домі Божого Провидіння сестер служебниць у Жовкві провели християнський табір для дітей

Четвер, 23 липня 2020, 13:43
13-19 липня 2020 при новіціатському домі Божого Провидіння сестер служебниць у Жовкві на свіжому повітрі та з дотриманням усіх карантинних обмежень відбувся табір для восьми місцевих дітей.

Упродовж тижня діти молилися, гралися та проявляли свою креативність. Разом із кандидаткою Сніжаною Гетьманчук шукали відповідь на запитання: як можемо любити Того, кого не знаємо?

Учасники табору щодня читали лист з проблемами сучасної дитини та обговорювали питання: які бувають випробування? чому люди гніваються? хто має перший просити вибачення? які є докази існування Бога? тощо. Окрім того, що діти отримували листи із завданнями, вони також самі писали «листи Богу» із своїми проханнями чи подяками. На завершення табору, після святого таїнства Сповіді, діти вручили свої послання священнику.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next