АКТУАЛЬНО

У Домі милосердя освятили каплицю Святого Миколая

Понеділок, 30 грудня 2019, 12:33
У неділю, 29 грудня, архиєпископ і митрополит Львівський Ігор Возьняк здійснив освячення каплиці Святого Миколая в Домі милосердя, що у Львові на вул. Короленка, 7.

Під час проповіді митрополит Ігор подякував усім, хто долучився до того, щоб Дім милосердя діяв: «Сьогодні тут освячено приміщення під каплицю і будуть лунати моління до Господа. На голос священника сам Господь сходить з неба, щоб бути поруч зі своїми дітьми у Святому Причасті. У домі Божому легше виявити всі свої бажання перед Творцем. Господь знає усі наші потреби, однак Він бажає, щоб Його діти розмовляли з Ним та повідомляли про свої потреби. Ця каплиця - найважливіше приміщення в цьому будинку, бо тут перебуватиме Ісус Христос у скромному вигляді хліба і вина. Тут священник в імені Господньому прощатиме людям гріхи. Тобто Господь очищатиме душі, чинитиме їх святими. Хай Пресвята Богородиця опікується всіма вами».

На завершення Божественної Літургії голова Центру опіки сиріт о. Роман Прокопець також зазначив, що Дім милосердя буде відповіддю на потреби усіх, хто сюди звернеться з проханням про допомогу. На сьогодні в будівлі ще ведуться ремонтні роботи, але попри те, є приміщення, в яких можна займатися з дітьми. Уже з 2 січня стартує Різдвяна школа для дітей, які на час Різдвяних свят залишаються в закладах та будинках сімейного типу.

Від сьогодні капелани місії «Центр опіки сиріт» запрошують усіх щонеділі та у свята на Божественну Літургію, яка правитиметься о 10:00 у новоосвяченій каплиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next