АКТУАЛЬНО

У Донецькому екзархаті провели реколекції для священничих родин

П'ятниця, 02 серпня 2019, 10:54
З благословення владики Степана Менька, Екзарха Донецького, та Комісії у справах сім'ї та родини Донецького екзархату, з 22 по 26 липня відбулися реколекції для священничих сімей. Взяло участь близько 80 учасників.

Представники Руху християнських сімей УГКЦ, а саме сім’ї Прокопівих та Воробйових, провели курс про життя в подружжі. На основі курсу прослухали роздуми на тему: мої стосунки з Богом; стосунки з моїм чоловіком/дружиною; стосунки з дітьми в сім’ї; стосунки з іншими сім’ями.

Презентували книжки, видані Патріаршою комісією у справах сім’ї та родини:

1."Божий задум для нашого подружжя"(підготовка до шлюбу)

2. "Сім'я – домашня церква"

3. «Спадок Господній - діти»

Був  також огляд подій, заходів, інших інструментів (фільми, табори, методички) для роботи з сім'ями.

Реколекції проходили у вільному форматі, що дуже сподобалося учасникам курсу. У той час, коли батьки були на зустрічах, дітьми займалися аніматори (найстарші діти наших сімей), їм було дуже цікаво і весело.

Дуже корисними для подружніх пар були вечірні зустрічі, які проходили у різних форматах, а саме романтичний вечір – побачення (листи любові), квест – гра з дітками на пляжі та музичні вечори.

Наші сім’ї не часто можуть виїхати на відпочинок, завдяки цим реколекцій змогли відпочити як фізично, так і духовно, відновити стосунки в сім’ях і просто насолодитися красою творіння Господнього.

Велика подяка сім’ям, які провадили реколекції, за їхню жертовність, щирість і відданість справі з Божого задуму, а саме «здорові» відносини в подружжі та християнське виховання. Також велика подяка голові комісії о. Івану Колоску за організацію, всім волонтерам, які проводили час з нашими дітьми та всім учасників, за те що не були байдужі до заходів, які проводяться в нашому Екзархаті, і за щирість та відкритість всіх.

Пресслужба Донецького екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next