АКТУАЛЬНО

У Донецькому екзархаті провели зустріч молоді УГКЦ

Вівторок, 20 жовтня 2020, 12:06
З ініціативи отця Максима Рябухи, настоятеля Київського салезіанського монастиря, 17 жовтня 2020 року відбулася перша із трьох запланованих зустрічей молоді Донецького екзархату.

У зв'язку з поширенням пандемії COVID-19 зустріч довелося провести у режимі онлайн, але це не завадило молодим людям гарно провести час і бути разом незалежно від кількості кілометрів, яка їх розділяє.

Захід урочисто розпочався о 10:00 Молебнем до Богородиці та вступним словом отця Олександра Богомаза, заступника голови Молодіжної комісії Донецького екзархату УГКЦ.

«Сьогоднішня молодь спрагла справжніх щирих стосунків, тому говорили про дружбу. Встигли поспілкуватися, позайматися рукоділлям і навіть потанцювати банси», – зазначив отець Олександр.

У завершальному слові до учасників та учасниць молодіжної зустрічі священники запевнили молодь, що наступні зустрічі відбудуться вже в офлайн-форматі.

Пресслужба Донецького екзархату УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next