АКТУАЛЬНО

У Дрогобичі 200-ліття автора гімну «Ще не вмерла Україна» відзначать Літургією

Середа, 04 лютого 2015, 10:16
У Дрогобичі в Ратуші відбулося засідання організаційного комітету з приводу відзначення 200-ліття від дня народження композитора Михайла Вербицького.
У Дрогобичі в Ратуші відбулося засідання організаційного комітету за участю влади міста, керівників компетентних відділів та структурних підрозділів міської ради, а також культурно-мистецьких та художніх колективів і установ міста з приводу відзначення 200-ліття від дня народження композитора, хорового диригента, священика УГКЦ, громадського діяча, автора гімну «Ще не вмерла Україна», який став Державним Гімном України, Михайла Вербицького, – повідомляє власкор IA ZIK.

З огляду на те, що до ювілею залишився місяць, учасники організаційного комітету наполягали на оперативності прийняття рішень, оскільки потрібно затвердити програму та провести активну підготовку.

Вирішено 4 березня, у День уродин М. Вербицького, відправити Літургію у Кафедральному соборі Пресвятої Трійці. Урочисту академію заплановано провести 5 березня у приміщенні музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича.

zik.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next