АКТУАЛЬНО

У Дрогобичі розпочалася благодійна акція "Великодній виграш"

Вівторок, 29 березня 2016, 14:20
З початком Великого Пасхального посту розпочалась щорічна традиційна акція «Великодній Виграш», ініційована Благодійним Фондом «Карітас СДЄ УГКЦ», спрямована на допомогу найбіднішим дітям вимушено переміщених осіб зі Сходу України та Криму.

Акція триватиме з 14 березня до 24 квітня. З її допомогою ми хочемо підтримати 350 дітей з числа ВПО віком до 18 років. Серед потреб дітей: харчування; засоби особистої гігієни; канцтовари для школи; ліки, виїзди і табори. Благодійна акція проводитиметься шляхом розповсюдження квитків. Беручи участь в акції Ви можете також виграти цінні призи: новий мобільний телефон, комп’ютер та багато інших речей. Серед призів традиційно є поїздка в табір до Польщі.

У Квітну неділю о 13:00 буде проведено розіграш призів серед усіх учасників акції у Народному Домі ім. І. Франка, м. Дрогобич. За детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Дрогобич, вул.Чорновола,4. Контактний тел.. 067 800 06 87 або шукайте нас на сторінці у фейсбуці. Контактна особа : Максим Стеценко.

Уляна Яжик

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next