АКТУАЛЬНО

У Дрогобичі відбудеться чергова зустріч мігрантів та членів їхніх родин

П'ятниця, 24 грудня 2010, 11:19
У суботу, 25 грудня, «Карітас СДЄ» разом з тренінговим центром «Одна родина» Комісії УГКЦ у справах мігрантів проведе зустріч мігрантів, членів їх родин та всіх, хто не байдужий до явища міграції.
У суботу, 25 грудня, «Карітас СДЄ» разом з тренінговим центром «Одна родина» Комісії УГКЦ у справах мігрантів проведе зустріч мігрантів, членів їх родин та всіх, хто не байдужий до явища міграції. Метою зустрічі є згуртування людей, котрі відчули на собі вплив міграції, та створення спільноти взаємопідтримки. Тренінг проводитиме родинознавець Максим Бондаренко. Запрошуються всі охочі та небайдужі до проблем міграції, незалежно від віку. За детальнішою інформацією звертатися за телефоном: (244) 2 24 58. Адреса «Карітас СДЄ»: м. Дрогобич, вул. Чорновола, 4; приміщення «Карітасу» (новий корпус), 2-й поверх.

Повідомила Іванна Рижан

Додаток

Програма

-10.00 – Початок зустрічі 10.30 – Свята  Літургія - тренінг «Повернення додому: шляхи реінтеграції»; - обід; - робота у групах.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next