АКТУАЛЬНО

У Дрогобицькій духовній семінарії блаженних священномучеників Северина, Якима та Віталія стартував новий навчальний рік

Четвер, 31 серпня 2017, 10:45
29 серпня 2017 року у Дрогобицькій духовній семінарії була відслужена Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди відкриття нового навчального року. Очолив богослужіння владика Григорій (Комар), Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні настоятелів і викладачів семінарії. Супроводжував богослужіння співом семінарійний хор «Оранта» під керівництвом викладача церковного співу о. Андрія Буня.

У проповіді владика наголосив на важливості священичого покликання, яке потрібно вдосконалювати впродовж семінарійного життя. Саме тому, за його словами, час, проведений тут, має бути використаний якнайкраще. Після Літургії традиційно відбулося освячення підрясників для студентів 2-го курсу, яке здійснив владика Григорій. Єпископ побажав семінаристам успіхів у навчальному році та духовного зростання.

Накінець із завершальним словом виступив ректор семінарії о. Мирон Бендик, який з приємністю привітав усіх присутніх із початком навчального року та подякував владиці Григорію за уділене архиєрейське благословення і теплі слова. Опісля на семінаристів чекав святковий обід.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.dds.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next