АКТУАЛЬНО

У Дрогобицькій духовній семінарії провели вечір прощання з колядою

Субота, 13 лютого 2021, 13:08
10 лютого 2021 року в актовому залі Дрогобицької духовної семінарії відбулося традиційне прощання з колядою. Організатором заходу виступило братство «Введення в храм Пресвятої Богородиці». Торжество розпочалося зі спільної молитви, яку очолив проректор з виховної частини о. Василь Чава.

На початку святкового вечора голова Братства четвертокурсник Василь Коваль оголосив вступне слово, у якому підкреслив важливість колядок у нашій християнсько-українській традиції. Приємною несподіванкою була вертепна містерія, яку поставили брати першого курсу. Опісля кожен курс семінарії прославляв новонародженого Христа незабутніми колядками та віншівками.

На завершення свята о. Василь Чава висловив вдячність усім організаторам та учасникам вечора. Проректор заохотив братів підтримувати традицію співу колядок, які мають свою незабутню ідентичність.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Дрогобицької духовної семінарії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next