АКТУАЛЬНО

У духовній семінарії Івано-Франківська відбувся з’їзд вівтарних дружин

Понеділок, 24 травня 2021, 11:08
23 травня відбувся з’їзд вівтарних дружин Івано-Франківської архиєпархії, який розпочався з Молебню до свщмч. Йосафата. Очолив молитву ректор семінарії прот. Олексій Данилюк.

У вітальному слові ректор наголосив, що цей з’їзд допомагає розвинути покликання: «Ви завжди є найближче біля священника, бо прислуговуєте біля Святої Трапези. Це також унікальна можливість провести час з користю і по-новому подивитись на служіння у церкві».

Опісля префект семінарії бр. Іван Харевич зауважив, що це унікальна можливість побачити, як живуть і формуються майбутні душпастирі.

Близько трьохсот юнаків мали можливість побувати на катехизації і подивитися на християнство як таке, що дарує веселощі.

Опісля всі учасники з’їзду взяли участь у розважальній програмі, де були цікаві феєричні ігри, банси та квести, які організували аніматори і семінаристи. Наприкінці зустрічі ректор семінарії поблагословив усіх присутніх мощами свщмч. Йосафата.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next