АКТУАЛЬНО

У Філадельфійській архиєпархії моляться за постраждалих від урагану Харві

Четвер, 31 серпня 2017, 11:41
Митрополит Стефан (Сорока) разом з єпископом Іваном (Бурою) та єпископом-номінантом Андрієм (Рабієм), духовенством, монашеством і мирянами Філадельфійської архиєпархії УГКЦ моляться за постраждалих у результаті руйнувань та затоплень, спричинених ураганом Харві, особливо у штатах Техас і Луїзіана.

У заяві з приводу стихійного лиха владика Стефан просить згадати в наших молитвах загиблих та їхні скорботні родини й громади. «Згадаймо також тих, які втратили свої домівки і все набуте впродовж життя, і просімо Господа благословити їх мудрістю та відвагою продовжити жити й дивитися вперед із надією. Помолімося також із вдячністю за рятівників, які першими прийшли на допомогу, та медиків, які якнайшвидше налагодили медичну опіку над постраждалими, особливо над потерпілими від повені», – просить Митрополит Стефан.

Також духовенство просить вірних і всіх людей доброї волі матеріально допомогти постраждалим. Свої пожертви вони можуть скласти у Фонді «Domestic Disaster Recovery Fund», який був спеціально створений у Філадельфійській архиєпархії для допомоги постраждалим від природних катаклізмів.

Особливе благання за потерпілих від урагану Харві
Може бути додане до єктенії після Євангелія

За тих, кого спіткав руйнівний наступ урагану Харві і хто тепер переживає біль та страждання через тілесні пошкодження і втрату майна, молимось Тобі, вислухай і помилуй.

Господи, помилуй! (3 рази)

Тим, які були покликані в дім Господній цим страшним стихійним лихом, нехай буде даровано вічний спочинок на лоні Авраама й місце між святими, а їхні згорьовані близькі утішаться Твоєю божественною благодаттю, молимось Тобі, вислухай і помилуй.

Господи, помилуй!  (3 рази)

За всіх тих, хто в цей важкий час відгукнувся на біду своїх близьких: рятувальників  та  невтомних помічників, – укріпи їхні думки, тіла і душі та надихни всіх нас бути милостивими у своїй щедрості до наших братів та сестер у потребі, молимось Тобі, вислухай і помилуй.

Господи, помилуй! (3 рази)

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next