АКТУАЛЬНО

У Фастові відбувся семінар з нагоди 20-річчя відновлення діяльності в місті Української Греко-Католицької Церкви

Вівторок, 01 листопада 2016, 13:45
29 жовтня 2016 року в приміщенні Фастівського державного краєзнавчого музею відбувся семінар з нагоди 20-річчя відновлення діяльності Української Греко-Католицької Церкви у Фастові.

Головним організатором заходу виступила парафія Святого Димитрія УГКЦ у Фастові на чолі з протоієреєм Віталієм Марцинюком. Як розповів священик, семінар вдалося організувати також за підтримки керівництва музею, який тісно співпрацює з усіма релігійними громадами Фастова.

Основною метою зібрання став обмін думками серед представників духовенства, істориків та краєзнавців. Проаналізовано ключові події становлення української державності та історії Української Церкви.

Серед доповідачів часто звучав заклик до комплексного вивчення та аналізу історичних фактів, критичного перегляду радянської історіографії, визнання помилок минулого та їх причин, щоб із впевненістю будувати майбутнє.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next