АКТУАЛЬНО

У Фастові провели соціально-харитативне Різдво

Середа, 11 січня 2017, 17:50
7-9 січня 2017 року у Фастові, що на Київщині, провели соціально-харитативне колядування.

Окрім відвідин домівок парафіян із колядою, різдвяну радість відчули самотні та одинокі люди, які перебувають у старечому будинку села Дідівщина. Як розповів о. Віталій Марцинюк, парох місцевої громади УГКЦ, парафіяни відвідали всі кімнати з лежачими та важкохворими людьми, усім віншували та всіх привітали з народженням Ісуса Христа.

На третій день свят у Фастові на парафіяльну коляду до храму запросили воїнів АТО із сім’ями. Під час цього молилися за мир в Україні, роздали дітям військових різдвяні подарунки та невелику матеріальну допомогу.

Окрім цього, греко-католики у Фастівському районі відвідали багатодітні, малозабезпечені та вимушено переселені сім’ї, які знаходяться у важких життєвих обставинах.

Як зазначив о. Віталій, парафіяни УГКЦ у Фастові висловлюють подяку п. Ксені Гапій з Ню Арку та владиці Богданові (Дзюраху) за матеріальну допомогу: «Завдяки жертводавцям ми мали можливість занести в домівки людей не тільки радісну новину народження Божого Сина, а й невелику фінансову та матеріальну допомогу», - зазначив він.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next