АКТУАЛЬНО

У Фастові зустріли Різдво Христове родинною колядою

Понеділок, 11 січня 2016, 12:41
Парафіяни храму св. вмч. Димитрія Солунського УГКЦ у Фастові, що на Київщині, на чолі з парохом прот. Віталієм Марцинюком, у місцевому Будинку Культури організували родинну коляду.

На спільному святкуванні, були присутні не лише парафіяни, а й також інші мешканці міста. Усі бажаючі мали змогу разом розділити радість Різдва Христового. Під час заходу прозвучали старовинні прикарпатські колядки у виконанні хору парафії св. вмч. Димитрія. Свій перший вертеп представили також наймолодші учасники коляди, які приємно здивували всіх присутніх своїм артистизмом та яскравими костюмами.

На завершення Різдвяне дійство також показала молодь, яка цими днями розносячи вістку про народження Ісуса Христа, презентує його у домівках мешканців Фастова.

По завершенні усі присутні ділились між собою враженнями від спільної родинної коляди, частувались різдвяними пампухами та колядували на прославу новонародженого Дитяти.

У неділю 10 січня, парафіяльна молодь вирушила до села Дідівщина, де знаходить старечий будинок. Там, в геріатричному будинку, вони несли вістку Різдва нашого Спасителя до людей, які все ж найбільше потребують радості, любові та простого спілкування.

«В цих днях вся Україна святкує світлий та надзвичайно радісний празник Різдва Христового. Всі християни готують свої домівки та серця для того, щоб прийняти новонароджене Дитятко, яке приходить на землю щоб дарувати всім людям мир та своє благословення. Саме тому такі вчинки є найбільш актуальними в наш час, зокрема у Рік Милосердя, коли маємо відкрити свої серця для ближніх, а особливо для тих, хто не має від кого очікувати милосердя, підтримки та допомоги» - розповів бр. Ярослав Смірнов, семінарист КТДС.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next