АКТУАЛЬНО

У Фатімі триває цьогорічна зустріч єпископів Східних Католицьких Церков Європи

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 11:53
«Пастирська турбота про східних католицьких мігрантів у країнах Заходу» – такою є тема чергової Зустрічі єпископів Східних Католицьких Церков Європи, яка відбувається у Фатімі (Португалія) від 20 до 23 жовтня 2016 року, на запрошення Патріарха Лісабону кардинала Мануела Клементе, президента Єпископської Конференції Португалії.

У цій зустрічі-паломництві до Марійського санктуарію у Фатімі, де 2017 року відзначатимуть сторіччя появи Пречистої Діви Марії, беруть участь представники п’ятнадцяти Східних Католицьких Церков, – найбільше з яких від УГКЦ, – присутніх на європейському континенті, разом із єпископами, що представлять Єпископські Конференції країн Західної Європи.

Чергова щорічна зустріч католицьких єпископів Східних Церков організована Радою Єпископських Конференцій Європи.

Зустрічі єпископів Східних Католицьких Церков Європи започаткував 1997 року кардинал Акіллє Сільвестріні, тодішній префект Конгрегації Східних Церков.

uk.radiovaticana.va

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next