АКТУАЛЬНО

У французькому Маквіллері завершилися перші реколекції для мирян

Понеділок, 15 липня 2019, 23:01
12-14 липня 2019 року у Маквіллері відбулися перші реколекції для мирян. Організувала зустріч Комісія у справах мирян Паризької єпархії. Розважання провів о. Іван Дуфанець, душпастир українців у Страсбурзі.

Обговорювали теми: проблема зла, індивідуальні стосунки з Богом кожного творіння, Боговтілення в історії людства, гроші, війна між християнами на прикладі українсько-російської війни.

Окрім цього, вірні, що прибули на реколекції, мали нагоду ознайомитися з історією дому імені Павла Когута та з родинами українців-емігрантів. В контексті реколекцій була відслужена панахида за тими українцями, що спочивають на місцевому цвинтарі (о. мітрат Павло Когут, о. Іван Лужецький та п. Василь Карман).

Одна з учасниць назвала ці реколекції «дорогою до себе». Інша ж учасниця, яка переживала за виховання дітей на чужині в християнському дусі, сказала: «Після знайомства з Сінді, внучкою українців-емігрантів, мої сумніви розвіялися» .

Кожен із учасників не тільки духовно збагатився, а й гарно провів час за душевними розмовами.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next