АКТУАЛЬНО

У Філадельфії молитимуться за мир в Україні

П'ятниця, 14 березня 2014, 14:42
У неділю, 16 березня, о 17.00 в катедральному соборі Непорочного Зачаття, що у Філадельфії (830 North Franklin Street), буде проведена Молитва за мир в Україні. Про це повідомив о. Джон Філдс із Філадельфії.

Молитву очолить Архиєпископ Філадельфійський УГКЦ Стефан (Сорока), Архиєпископ латинської католицької архиєпархії Філадельфії Чарльз Дж. Чапут, Архиєпископ Української Православної Церкви в США Антоній.

Додамо, що теперішня ситуації в Україні викликає особливе занепокоєння в українських американців Філадельфії, яких є тут більше ніж 200 тисяч.

У своїй недавній заяві щодо цієї ситуації Архиєпископ Стефан заявив: "Як віруючі люди, у ці часи ми піднімаємо наші голоси в молитві до Всемогутнього Бога. Нехай Господь зміцнить свій народ  мужністю і силою духу, особливо тих, які терплять страждання і оплакують втрату своїх близьких. Нехай Він зміцнить свій народ в Україні і направить його на мирне вирішення цього конфлікту та відкрити свої уми до діалогу й примирення. Нехай закінчаться чвари, насильство і відновиться спокій».

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next