АКТУАЛЬНО

У гарнізонному храмі Львова відтепер перебуватиме прапор Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Четвер, 17 вересня 2020, 11:46
16 вересня, напередодні Дня рятівника, у Головному управлінні ДСНС у Львівській області відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята. З привітанням і благословенням до працівників служби з надзвичайних ситуацій звернувся голова місії «Центр військового капеланства» Львівської архиєпархії УГКЦ та настоятель гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла отець Тарас Михальчук.

Капелан поблагословив рятівників і побажав їм повсякчасної Божої допомоги для служіння людям та Україні. Опісля начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін урочисто передав прапор Державної служби України з надзвичайних ситуацій до гарнізонного храму, який буде розміщено в один ряд із прапорами військових і силових структур, духовну опіку над якими звершують військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ.

У четвер, 17 вересня, отець Тарас Михальчук і військовий капелан отець Андрій Сіданич спільно із особовим складом Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області звершили поминальну молитву за усіх рятівників, які загинули в час виконання професійних обов’язків. По завершенні молитви капелани освятили прапор ДСНС України, який відтепер перебуватиме у гарнізонній святині.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next