АКТУАЛЬНО

У Гарнізонному храмі Львова звершать Екуменічний молебень за єдність християн у всьому світі

Четвер, 16 січня 2020, 14:56
Кожного року впродовж тижня, від 18 до 25 січня, християни цілого світу моляться і просять Бога про дар єдності для Христової Церкви.

Вже стало доброю традицією, що протягом Тижня молитов за християнську єдність відбуваються богослужіння, міжконфесійні зустрічі та інші молитовні заходи і в Україні.

В межах Тижня молитов за християнську єдність Інститут екуменічних студій УКУ запрошує усіх зацікавлених до участі в Екуменічному молебні за єдність християн та мир в Україні, у якому візьмуть участь представники різних християнських спільнот Львова. Спільна молитва відбудеться 22 січня 2020 року о 19:00 в Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11). У програмі запланована також мистецька програма, колядки та спілкування.

Фото із архіву

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next