АКТУАЛЬНО

У гарнізонному храмі УГКЦ освячено відреставрований хрест ХІХ століття

П'ятниця, 05 липня 2013, 18:43
5 липня о 8.00 в гарнізонному храмі Святих Петра і Павла у Львові розпочалася Божественна Літургія, яку очолив владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії. З ним співслужили настоятель святині о. Степан Сус та отці-капелани, які душпастирюють у храмі.

Урочисте Богослужіння відбулося з нагоди встановлення відреставрованого центрального хреста, датованого 1842 роком. Після чину освячення владика Венедикт у зверненні до чисельної молитовної громади поділився радістю з приводу відновлення хреста та церковного життя у гарнізонній святині. Він подякував усім, хто спричиняється до цього, зокрема керівникам та колективу кузні «Оберіг», що здійснила реставрацію хреста та реставрує балкон головного фасаду.

«Любіть цей храм, шануйте, плекайте, бо він ваш, він наш», – закликав архиєрей, побажавши присутнім Божого благословення та многоліття.

Прес-служба Центру військового капеланства ЛА УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next