АКТУАЛЬНО

У Гошеві закінчилася молодіжна піша проща

Понеділок, 26 серпня 2019, 13:56
22–25 серпня 2019 року відбувалася молодіжна проща до Гошівського монастиря отців василіан на Ясній горі та з’їзд молодіжних спільнот, які діють при василіанських монастирях.

Івано-Франківськ, Львів, Дрогобич, Верхнє Синьовидне стали стартом для багатьох молодих тілом і душею людей, які хотіли долучитися до паломництва до Гошівської ікони Божої Матері. Кілька днів учасники з молитвою долали непростий маршрут, щоб подякувати Богові за вчинені добродійства. У дорозі молилися за добрі християнські сім’ї, захисників України й довгоочікуваний мир у нашій країні.

У Гошеві на паломників чекали духовні майданчики, де обговорювали теми, пов’язані з християнським покликанням і щастям, патріотичний флешмоб та спільні моління. Божественну Літургію очолив голова молодіжної комісії Провінції Найсвятішого Спасителя отців василіан о. Йосафат Фітель. Відтак кожна молодіжна спільнота приступала до Євхаристійного Христа, щоби висловити Йому свої намірення та подяку.

Своїм співом прочан радували християнський гурт Sofi Band, отці василіани та Володимир Хозінський. Молодіжні чування, які розпочалися опівночі, продовжили виступи християнських спільнот, що прибули на прощу.

У неділю, 25 серпня, відбулася святкова Божественна Літургія, яку очолив о. Корнилій Яремак, ЧСВВ.

Після Богослужіння на подвір’ї монастиря встановлено пам’ятний хрест на згадку про цю подію.

Спільна зустріч молоді закінчилася уділенням повного відпусту, окропленням свяченою водою і спільним святковим обідом.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next