АКТУАЛЬНО

У Гошеві провели родинний табір «Дорогами милосердя»

Понеділок, 25 липня 2016, 15:35
З ініціативи Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії та за сприяння Комісії УГКЦ у справах родини від 18 до 24 липня 2016 р. Б. у реколекційному будинку Згромадження сестер Пресвятої родини с. Гошів пройшов літній реколекційно-відпочинковий табір для подружніх пар і дітей «Дорогами милосердя».

До мальовничого куточка Бойківщини прибули родини з Прикарпаття та Тернопільщини, зокрема подружжя, вимушено переселені зі Сходу України, та члени сімей, рідні котрих є учасниками АТО на Донбасі.

Духовний провід очолив ієрей ліц. Юрій Прилепський, заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії, який приїхав зі своєю сім’єю. А модератором пар були аніматори Івано-Франківського осередку міжнародного реколекційного руху «Подружні зустрічі» - подружжя Олега і Світлани Карпових та Віталія і Світлани Чуйків.

Кожен день розпочинався із Божественної Літургії, після якої о. Юрій ділився євангельськими роздумами на тему сім’ї, а завершувався Вечірнею.

Протягом дня учасники табору мали можливість насолоджуватися краєвидами зелених Карпат, прогулянками та вдосконаленням спортивної майстерності. Диякон Ярослав та Зоряна Ілюки організовували різноманітні заходи та займалися з дітворою, надаючи можливість батькам розважати на тему милосердя в родині та збереження християнської сім’ї в такому непростому сьогоденні. Дискусії та діалоги були надзвичайно цікавими, адже серед присутніх було чотири родини священиків, а подружжя о. Василя та Галини Яремчуків, які виховують 11 дітей, стало яскравим прикладом любові та відкритості до Божого милосердя, що помножилося в талантах їхніх дітей.

Спортивні змагання та майстер-класи, християнський кінотеатр і «Веселий вечір», спільні співи й танці об’єднали всіх учасників в одну велику родину і виявили справжні обдарування. Не можна не згадати на завершення про паломництво на Ясну гору до Гошівського монастиря отців василіан до чудотворного образу Матінки Божої.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next