АКТУАЛЬНО

У Гошеві відбувся табір для підлітків «Тверезість душі – ознака святості»

П'ятниця, 05 липня 2013, 17:49
25 - 29 червня 2013 року у с. Гошів, що на Івано-Франківщині, відбувся християнський табір «Тверезість душі – ознака святості». Підлітки з різних куточків Стрийської єпархії приїхали до Гошева, щоб не лише відпочити після навчального року, а й дізнатися більше про чесноту тверезості. Про це повідомляє сайт Руху УГКЦ «За тверезість життя».

Варто зазначити, що цей захід ініційований представниками Підкомісії УГКЦ «За тверезість життя». Дружня атмосфера, яка панувала у таборі, сприяла відкритості, дитячій небайдужості і щирості. Завдяки тренінгам, заняттям, іграм та духовним зустрічам, учасники табору розкривали в собі найкращі якості і здібності, показували, як сильно вони люблять і потребують уваги, про що думають, як бачать світ, чого хочуть, до чого прагнуть.

За словами організаторів табору, на заняттях діти намагалися самовизначитися, навчилися не боятися говорити про свої почуття, емоції і переживання. Учасники табору зрозуміли, що таке прагнення до добра й свободи.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next