АКТУАЛЬНО

У громаді УГКЦ на Київщині відбувся захід до Дня ювілею Божого милосердя для в'язнів

Понеділок, 24 жовтня 2016, 10:48
23 жовтня 2016 року в парафії Святої Анни у Вишневому, що на Київщині, разом із громадою молився о. Костянтин Пантелей, який понад 10 років очолює Відділ пенітенціарного душпастирства Патріаршої курії УГКЦ, котрий координує служіння в'язням.

На запрошення адміністратора парафії о. Володимира Мальчина, о. Костянтин розповів про відзначення Церквою Дня ювілею Божого милосердя для в'язнів, що відзначатиметься 6 листопада.

Слід зазначити, що цими днями триває акція збору речей і предметів особистої гігієни в рамках підготовки до Ювілею у в'язницях. Парафіяни зібрали теплі речі та соціальні пакети для ув‘язнених.

У проповіді о. Костянтин наголосив: "Ці речі є виявом вашої любові та сопричасності, що здатні нагадати про людяність і добро у душах тих, хто, можливо, вчинив найбільше зло. Присутність священика і волонтерів у в‘язничних камерах є таїнством незбагненної переміни людської особи, до якої дотикається Божа любов".

Громада Святої Анни в м. Вишневому

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next