АКТУАЛЬНО

У Харківському екзархаті провели дні духовної віднови для монашества

Середа, 01 травня 2019, 11:38
З благословення владики Василія Тучапця та за сприянням Катехитичної комісії, о. Йосиф Щур, ЧСВВ, Синкел у справах монашества, організував дні духовної віднови для монашества Харківського екзархату. Роздуми над притчею про милосердного батька проголошував місіонер о. Корнилій Яремак, ЧСВВ, із Львівського Свято-Онуфріїського монастиря.

Кожна наука була дуже цікавою, адже у притчі, в якій описується образ основних персонажів, заховані різні моменти нашого життя. Молодший син, старший син та батько – це три особи, які між собою є різні та у кожному з них усі присутні могли віднайти себе.

Варто зазначити, що у Харківському екзархаті знаходяться три жіночі монастирі та один чоловічий. Уся монаша родина в кількості 12 осіб вперше зібралася у повному складі.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next