АКТУАЛЬНО

У Харківському екзархаті провели реколекції для священників та їх родин

Четвер, 23 червня 2022, 18:26
У четвер, 23 червня, завершилися реколекції для священників Харківського екзархату УГКЦ та їх родин. Дні духовної віднови проходили на Полтавщині. Реколекційні науки проводив о. Андрій Пальчик, кандидат філософських наук, настоятель сумської парафії Благовіщення Богородиці РКЦ. Тема зустрічей: «Чотири обличчя Євангелії».

Разом зі священниками та їхніми родинами в реколекціях брав участь і владика Василій Тучапець, екзарх Харківський. «Дуже добре, що ми зібралися для спільної молитви, спілкування та відпочинку, адже воєнний час ставить перед нами нові виклики, тому взаємна підтримка є важливою», – зазначив владика Василій.

Реколекції тривали чотири дні і на них приїхали священники та їх родини з Харківської, Полтавської та Сумської областей.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next