АКТУАЛЬНО

У Харкові було представлено екологічну діяльність УГКЦ

Четвер, 14 травня 2015, 11:08
12 травня 2015 року Божого у місті Харкові, у Чорнобильській історичній майстерні відбулася зустріч екореферента Бюро УГКЦ з питань екології Харківського екзархату о. Максима Кролевського з екологічними організаціями та інституціями міста.

На зустрічі всі учасники були ознайомлені зі специфікою роботи Майстерні, а також відбулися презентації партнерів цього закладу, якими є представники екологічних організацій міста Харкова, які основують свою діяльність завдяки проектам на конкретні теми екології та енергозбереження і в рамках неформального виховання.

Серед учасників були присутніми співробітник Католицької організації «Реновабіс» Йоахим Зауер і керівник проектів ІВВ Дортмунд в Україні.

Пан Йоахим розповів про різні екоініціативи Бюро УГКЦ з питань екології, які за підтримки «Реновабісу», успішно здійснюються в УГКЦ в Україні.

Отець Максим розповів про діяльність Бюро УГКЦ з питань екології, про різні екологічні ініціативи за допомогою яких Церква намагається змінити свідомість суспільства та громадян, щоб вони змогли по-Божому подивитися на Богом створений світ. «Ми намагаємося, – зауважив екореферент, – зайти на всі рівні суспільного життя, щоб допомогти людям усвідомити свою відповідальність за цей світ, в якому ми живемо».

По завершенні всі учасники обговорили можливість співпраці у спільних екологічних проектах, акціях та ініціативах.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next