АКТУАЛЬНО

У Харкові провели з’їзд спільноти “Матері в молитві”

Понеділок, 18 грудня 2017, 12:41
16 грудня з благословення владики Василя (Тучапця) відбувся перший з’їзд спільноти “Матері в молитві” Харківського екзархату. Урочисту Святу Літургію відслужив владика Василь у храмі Святих Верховних апостолів Петра і Павла м. Харкова у співслужінні зі священиками екзархату та ієрм. Михайлом Іваняком, ЧНІ, ігуменом монастиря Священномученика Миколая Чарнецького м. Ковеля. На екзархальний з’їзд прибули матері із смт Вільча, м. Люботина, м. Полтави, с. Деменок та м. Харкова.

На завершення Богослужіння Екзарх Харківський роздав матерям шарфи з емблемою спільноти та книжечки з духовними розважаннями. Опісля відбулися спільні молитви.

Згодом усі відвідали Свято-Івано-Павлівський монастир Згромадження сестер святого Йосифа, де обговорили питання розвитку спільноти в екзархаті. А на завершення з’їзду учасників чекав приємний дарунок: диригент церковного хору Марія Митко, юна парафіянка Юля Купчинська разом із своєю викладачкою Мариною Анатоліївною зігріли серця матерів чудовим концертом та грою на бандурі.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next