АКТУАЛЬНО

У Харкові відбувся перший екзархальний шаховий турнір УГКЦ «Кубок Блаженнішого Любомира Гузара»

Понеділок, 18 лютого 2019, 12:40
16 лютого 2019 року, з благословення Екзарха Харківського Владики Василя Тучапця, відбувся перший екзархальний шаховий турнір «Кубок Блаженнішого Любомира Гузара».

Змагання розпочалися з молитви, вступного слова та благословення владики Василя. Проводився турнір у приміщенні класу в нижньому храмі Святих Верховних апостолів Петра і Павла катедрального собору Святого Миколая Чудотворця УГКЦ міста Харкова.

Ця визначна подія зібрала висококваліфікованих шахістів з усього Харківського екзархату, а також вболівальників, які прибули з різних міст регіону. Турнір проводився на високому рівні – були присутні два кандидати в майстри спорту, а також гравці, що мають рейтинг FIDE. Запекла боротьба точилася між представниками Харкова та Полтави.

У підсумку, кубок здобув представник м. Полтави з парафії Пресвятої Трійці УГКЦ кандидат у майстри спорту Станіслав Василів, який у підсумку набрав 9,5 очок. Друге місце отримав представник м. Харкова з парафії Святого Миколая Чудотворця УГКЦ кандидат у майстри спорту Дмитро Бондар, набравши 8,5 очок. Третє місце виборов о. Олег Рибчак, сотрудник парафії Святого Миколая Чудотворця та співорганізатор турніру, набравши 6 очок. Суддею та співорганізатором змагань був пан Юрій Бондар. Турнір завершився врученням кубка, грамот і медалей, солодощів, а також книг про Блаженнішого Любомира.

Багато приємних вражень отримали учасники та гості змагань, а найважливіше – відкрили для себе постать Блаженнішого Любомира Гузара, великого світоча Української Греко-Католицької Церкви.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next