АКТУАЛЬНО

У Харкові презентували книгу лекцій про Святе Письмо

Четвер, 05 лютого 2015, 09:32
3 лютого у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі УАПЦ м. Харкова відбулася презентація книги лекцій "Розповіді про Святе Письмо Старого та Нового Завітів" у чотирьох частинах - плід 20-річної праці о. Мирона Бендика в харківській Колегії Патріарха Мстислава, доктора богослов'я, ректора Дрогобицької духовної семінарії УГКЦ.

На зустрічі були випускники і студенти Колегії, серед яких о. Віктор Мартиненко, греко-католицький священик, парафіяни УГКЦ та інші слухачі зацікавлені темою. "Як музичний інструмент потребує настройки перед грою, так перед читанням Св. Письма, - за словами о. Мирона, - також потрібна настройка, а цією "настройкою" можуть бути саме ці лекції."

Під час презентації присутні мали змогу поспілкуватися з автором, а також придбати видання лекцій.

Митрофорний протоєрей Мирон Бендик - ректор Дрогобицької духовної семінарії УГКЦ, доктор богослов'я. Навчався у Львівській підпільній семінарії до 1987 року. З 1994 року - у Люблінському католицькому університеті, де захистив докторат із догматичного богослов’я.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next